top of page

Feminitate - daruri și umbre

Actualizată în: 4 nov. 2023

Trăim asemenea naturii, ritmuri și etape. Fiecare etapă : copilărie-creștere, tinerețe-înflorire, maturitate-înțelepciune are frumusețea și lecțiile ei.


În biografia unei femei, perioada de la mijlocul vieții vine cu mari provocări care pot duce la pierderea echilibrului interior. De cele mai multe ori lumea emoțiilor necontrolate devine sabotorul împlinirii noastre.


E util să înțelegem că pe masură ce mergem spre toamna vieții, forțele vitale scad, dar în compensare forțele spiritului, ale conștiintei cresc.



Cu cât devenim mai conștiente de lumea noastră interioară cu atât mai elevată și mai rafinată va fi natura noastră yin.


Femeia are în natura ei doi aliați puternici: intuiția și instinctul.


 

Cu instinctul ne conectăm la adâncul pământului, cu intuiția urcăm spre înălțimile cerului.


 

Abdomenul este cel care ne conectează cu pământul prin picioare, gâtul ne conectează cu cerul prin cap.


La mijloc se află emoțiile noastre, care neînțelese devin de necontrolat și ne sabotează exprimarea în lume.


Uneori rămânem blocate în stare de anxietate din toamna vieții, sau în apropierea acesteia, pentru că nu acordăm suficientă atenție forțelor conștiinței (spirituale) și nu coborâm mai adânc in lumea emoțiilor.


O înțelegere profundă a etapelor biografiei noastre feminine, generează un echilibru profund, și ne poate elibera de multe frici. Dacă rămânem supărate că ne scade vitalitatea fără să cultivăm conștiința, vom rata etapa de înțelepciune, care este cea mai profundă și împlinitoare perioadă din viața unui om.


Te invit alături de mine și alte câteva femei la retreatul din 9-12 noiembrie, pentru un proces de autocunoaștere și dezvoltare a laturii yin din interiorul tău. Detalii mai jos.





Poiana Narciselor - Negrileasa, Alba
Poiana Narciselor - Negrileasa, Alba

118 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page