top of page

Gânduri despre femei

Actualizată în: 18 nov. 2023

După fiecare eveniment pe care îl organizăm, îmi iau câteva zile să așez în interiorul meu experiența și povestea pe care am scris-o împreună cu participanții. Pentru ca fiecare grup are unicitatea lui.

De data asta, tema fiind despre viața femeii, am rămas cu un sentiment de sacralitate aproape o săptămână și sper să îmi rămână acest zâmbet către înalt încă mult timp.


Ce am așezat împreună în aceste zile:

  • natura yin a femeii este dăruirea, dacă femeia nu are cui să se dăruiască rătăcește deconectată de la menirea și esența ei feminină. Deși viața este despre EA, femeia nu se împlinește dacă nu dă naștere a ceva care să o împlinească, și aici nu ma refer la copii, ci la a găsi o formă de manifestare, de exprimare a naturii ei lăuntrice. În toamna vieții este mai mult decât util (mă feresc să scriu TREBUIE) ca o femeie să se orienteze către înțelepciunea rezultată din distilarea experiențelor de viață.


  • călătoriile în labirintul subconștientului propriu, deși pare înspăimântător la prima vedere, aduc la lumină frumuseți neexplorate, comori de care uneori uităm. Avem nevoie de onestitate, angajament, curaj, de dorința de a ne descoperi și răbdarea de a da la o parte zgura care acoperă diamantul.


  • femeia și bărbatul deși au țeluri comune și pot ajunge la aceeași destinație au resurse diferite pe calea lor. A ne întoarce la resursele firești pe care le-am primit ca un coș cu merinde atunci când ne-am întrupat ca feminin și masculin ne face mai ușoară călătoria. De multe ori femeile se manifestă masculin în exterior, și dacă în primăvara vieții asta ne face puternice, spre toamna vieții sufletul e obosit pentru ca a consumat resurse pe care nu le-a avut în coș și prețul uneori e prea mare.


  • feminitatea nu înseamnă doar seducție, fragilitate, frumusețe, înseamnă și responsabilitate, maturitate, îngrijirea vieții în toate formele ei, înseamnă și să ai puterea să renaști după arderile vieții, să cauți lumina în zonele întunecate, să nu încetezi să crezi în VIAȚĂ.

Pentru că dacă TU dătătoare de viață nu crezi în ea, cine să creadă?


  • Zeița este în fiecare femeie cu toate aspectele ei (fecioară, mamă, înțeleaptă, etc) dar nu o poți înțelege dacă nu te-ai întâlnit pe tine în aceste aspecte.


__________________________________________________________________________________

Anotimpurile biografiei noastre le regăsim în natură. În programul CERCUL ANULUI scriam că pentru mine NATURA a fost marele MAESTRU și marea MAMA pe care am iubit-o și venerat-o în fiecare respirație în care am fost conștientă de ea. Tuturor ne pune la dispoziție marea carte a vieții, a misterului, a magiei și frumuseții, a înțelepciunii și a dăruirii necondiționate. În luna martie se formează o nouă grupă (6-7 persoane). Îți poți rezerva locul dacă simți ca vrei să parcurgi această experiență.


Mai multe detalii găsești aici:





123 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page